Advertisement

Zonguldak Uzun Mehmet Camii - Uzun Mehmet Eğitim Köyü projesinin sunumu yapıldı - Zonguldak / Millet camii ile ulus'ta ibadete açılan cami de abide serlerdir.

Zonguldak Uzun Mehmet Camii - Uzun Mehmet Eğitim Köyü projesinin sunumu yapıldı - Zonguldak / Millet camii ile ulus'ta ibadete açılan cami de abide serlerdir.. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Zonguldak'ta denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. .programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Temeli 2019 yılında atılan zonguldak uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep erdoğan uzun mehmet camii ile birlikte zonguldak'a 22 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan da kazandırılıyor.

Cumhurbaşkanı erdoğan, cuma namazının ardından zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin açılışında açıklamalarda bulundu. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Ömer selim alan'ın daveti ile şehre giden isparta belediyesi cuma namazı ile birlikte açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii ve çevresindeki hazırlıklarını tamamladı. .programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Cuma Günü Zonguldak'ta Bir Müjde ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Cuma Günü Zonguldak'ta Bir Müjde ... from i1.imgiz.com
Cumhurbaşkanı erdoğan, cuma namazının ardından zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin açılışında açıklamalarda bulundu. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Zonguldak kent merkezinde karakum mevkisinde 1.5 yıl önce yapımına başlanan uzun mehmet camii, 4 haziran cuma günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan. Ömer selim alan'ın daveti ile şehre giden isparta belediyesi cuma namazı ile birlikte açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii ve çevresindeki hazırlıklarını tamamladı.

Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi.

Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. İşte burada uzun mehmet camii'ni de aynı duygularla hizmete açıyoruz. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Cumhurbaşkanı erdoğan, caminin zonguldak, türkiye ve i̇slam alemi için hayırlara vesile olmasını dilediğini söyledi. Zonguldak kent merkezinde karakum mevkisinde 1.5 yıl önce yapımına başlanan uzun mehmet camii, 4 haziran cuma günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Zonguldak uzun mehmet camii, bugün kılınan ilk cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı. Ömer selim alan'ın daveti ile şehre giden isparta belediyesi cuma namazı ile birlikte açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii ve çevresindeki hazırlıklarını tamamladı. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. Başkan erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi.

Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. 200 kişilik otopark ve 5 adet asansör yer alıyor. Millet camii ile ulus'ta ibadete açılan cami de abide serlerdir. Milli egemenlik caddesi tir parkı mevkisinde temeli 23 mart 2018'de atılan uzun mehmet camii inşaatı, yaşanan bazı. Adını, 1829 yılında taş kömürünü bulunan uzun mehmet'ten alan cami, sahil kenarındaki sosyal donatılarıyla şimdiden kentin simgesi oldu.

Zonguldak-kömürü bulan 'uzun mehmet' için anma töreni ...
Zonguldak-kömürü bulan 'uzun mehmet' için anma töreni ... from foto.haberler.com
Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Temeli 2019 yılında atılan zonguldak uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep erdoğan uzun mehmet camii ile birlikte zonguldak'a 22 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan da kazandırılıyor. Cumhurbaşkanı erdoğan, cuma namazının ardından zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin açılışında açıklamalarda bulundu. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan. Uzun mehmet camii'nin açılışını cumhurbaşkanı erdoğan yapacak. .programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Zonguldak uzun mehmet camii, bugün kılınan ilk cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı.

Zonguldak'ta denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii'nin yüzde 80'i tamamlandı.

Cumhurbaşkanı erdoğan, caminin zonguldak, türkiye ve i̇slam alemi için hayırlara vesile olmasını dilediğini söyledi. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. 200 kişilik otopark ve 5 adet asansör yer alıyor. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Milli egemenlik caddesi tir parkı mevkisinde temeli 23 mart 2018'de atılan uzun mehmet camii inşaatı, yaşanan bazı. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Başkan erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu. Zonguldak uzun mehmet camii, bugün kılınan ilk cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. .camiyi osmanlı geleneği olan gülsuyu ile yıkama işlemini bugün cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştiriyor. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. Temeli 2019 yılında atılan zonguldak uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep erdoğan uzun mehmet camii ile birlikte zonguldak'a 22 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan da kazandırılıyor. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak\'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi\'nin açılışını gerçekleştirdi.

.camiyi osmanlı geleneği olan gülsuyu ile yıkama işlemini bugün cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştiriyor. *cumhurbaşkani erdoğan, zonguldak uzun mehmet cami̇i̇ açilişinda konuşuyor isimli kap haberini okumak için uzmanpara kap haberleri sayfasına girebilirsiniz. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, beraberindeki çok sayıda bakan ve üst düzey bürokratla birlikte geldiği zonguldak'ta uzun mehmet camisi'nin açılışını yaptı. Başkan erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu. Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof.

Son dakika: Uzun Mehmet Camii'nin açılışını Başkan Erdoğan ...
Son dakika: Uzun Mehmet Camii'nin açılışını Başkan Erdoğan ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Cumhurbaşkanı erdoğan, caminin zonguldak, türkiye ve i̇slam alemi için hayırlara vesile olmasını dilediğini söyledi. .camiyi osmanlı geleneği olan gülsuyu ile yıkama işlemini bugün cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştiriyor. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Zonguldak'ta denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak\'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi\'nin açılışını gerçekleştirdi. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan.

200 kişilik otopark ve 5 adet asansör yer alıyor.

Zonguldak uzun mehmet camii, bugün kılınan ilk cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Zonguldak'ta denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak\'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi\'nin açılışını gerçekleştirdi. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Bugün inşallah zonguldak'tan bir müjde vereceğiz. Adını, 1829 yılında taş kömürünü bulunan uzun mehmet'ten alan cami, sahil kenarındaki sosyal donatılarıyla şimdiden kentin simgesi oldu. Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof. Camide 6 bin kişinin aynı anda namaz kılabilecek. Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, beraberindeki çok sayıda bakan ve üst düzey bürokratla birlikte geldiği zonguldak'ta uzun mehmet camisi'nin açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak\'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi\'nin açılışını gerçekleştirdi zonguldak. Zonguldak uzun mehmet camii, bugün kılınan ilk cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı.

Posting Komentar

0 Komentar